Jdi na obsah Jdi na menu
 


Once In A Lifetime (PART 18) THE END

16. 7. 2015

878768787787878687878jpg.jpg

Soud Andersonových byl hodně diskutovaný a sledovaný. Viděl jsem na Zaynovi, že mu ta pozornost, pohled na ně a všechny ty vzpomínky ubližují, tak jsem se snažil držet ho od toho dál co nejvíc to půjde. Když svědčil, požádali jsme aby nebyli přítomní ti hajzlové ani veřejnost. Pro Zayna by to bylo nesnestielné, a bál jsem se že by to nezvládl. Ale dokázal jak je silný. Vážně jsem na něj byl hrdý. Už od začátku bylo jasné že jsou vinní, a všichni byli na naší straně. Kaithleen byla pořád u nás, i s Harrym, podporovala Zayna, dávala mu sílu a taky byla hlavní svědek. Samozřejmě i mí rodiče a Louis s Niallem se nám snažili pomomct jak jen mohli.

 

Terens a Fiona Andresonovi byli odsouzení za únos, zamezování osobní svobody, a týrání odsouzeni na doživotí. Hned se odvolali, ale bezúspěšně Mick byl odsouzený za týrání a sexuální zneužívání na 34 let. Jacob dostal nejnižší trest, 10 let. Sice bych byl radši kdyby je rovnou oběsili, ale přece jenom, dosáhli jsme alespon částečné spravedlonsti. Viděl jsem že Zaynovi spadl obrovský balvan ze srdce, ale jeho rány na těle a na duši ještě nebyli úplně zahojené... Ale měl mě. Měl nás. A já mu chtěl dokázat, že ikdyž si prošel peklem, já se mu budu snažit nabídnout nebe.

 

"Jak je ti?" pohladil jsem ho po ramenou když jsme přišli domů.

"Dobře," řekl nejistě.

"Zayne, lásko, už je to za námi," řekl jsem.

"Já vím," pousmál se. "Ale... mí rodiče... tady nejsou. A oni se dostanou ven... někdy."
"Ne," chytil jsem jeho tvář do dlaní. "Postarám se o to aby se ti hajzli k tobě už nidky nepřiblížili. To ti přísahám," řekl jsem rozhodně.

Zayn jenom kývl.

"A slibuju že se pojedeme podívat na hroby tvých rodičů," řekl jsem. "Vím že chceš vědět kde jsou pohřbeni a dát na jejich hroby květiny."

"Pojdeme?" vzal mou ruku.

"Ano," zasmál jsem se lehce. "Chci ti splnit každé přání. Jak jen to bude v mých silách. Jsi moje všechno. Miluju tě. Moc tě miluju."

 

 

"Zlatíčko, neboj se ano? Neudělám nic co bys nechtěl," řekl jsem jemně.

Zayn s lehkým úsměvem kývl a nechal mě at mu svléknu tričko. Jeho rány už se zahojily, a byl tak strašně krásný, tak nádherný. Pohladil jsem ho po jeho hrudi a on roztřeseně vydechl.

"Chceš abych přestal?" zeptal jsem se.

On zakroutil hlavou a dlouze mě políbil.

"Miluju tě," opřel jsem si čelo o to jeho.

"Já tě taky miluju," usmál se.

Po chvíli sundal triko i mě, a nesměle přejel rukou po mé hrudi. Stáhlo se mi hrdlo a tiše jsem zavzdychal.

"Jsi... krásný," řekl tiše.

"A ty jsi nádherný," usmál jsem se.

Potom jsem co ho nejopatrněji položil na psotel. Jakoby se mohl zlomit. Viděl jsem v jeho očích obavy, ale i lásku. Věděl jsem že on ví že bych mu neublížil, ale stíny minulosti tady zůstávali. Nechtěl jsem ho do ničeho tlačit, ale moc jsem ho miloval a chtěl jsem s ním být... po všech stránkch.

"Miluju tě zlatíčko," pohladil jsem ho po vlasech. Přitiskl jsem svoje rty a nějakou chvíli jsme se líbali, něžně a vášnivě zároven. Když začal rukama nesměle brouzdat po mých zádech, přeusnul jsem se pomalu k jeho krku a jeho tiché vzdychy mě podporovali. Když se opět spojily naše rty, začal jsem mu pomalu sundávat kalhoty.

On dal váhavě ruku na tu mou.

"Věříš mi?" zeptal jsem se jemně.

On kývl a sundal svou ruku. Já ho políbil na nos a zbavil ho kalhot. Sice i po tom čase se pár ran úplně nezahojilo, vlastně hlavně na ty na jeho zádech ale i tak jsem věděl že bych nikdy nepotkal nikoho ani z poloviny tak nádherného jako on.

"Jsi, tak strašně nádherný Zayne," přejel jsem prsty po každém centimetru jeho kůže, a on se jenom chvěl a občas tiše zasténal. Chvílemi jsem se bál jestli mu je to příjemné, ale když mi věnoval něžný úsměv, věděl jsem že on ví že při mě se nemá čeho bát.

"Li?" řekl najednou a chytil se mých ramenou.

"Ano lásko," vydechl jsem.

"Budeš něžný že ano?" řekl.

"Jistě že," políbil jsem jeho rty. "Chci aby tahle noc byla výjimečná. Taková na kterou budeme oba vždycky rádi vzpomínat," pohladi ljsem ho po tváři. "Ano?"
Zayn jemně kývl a pomohl mi sundat kalhoty.

"Lásko, důvěřuj mi ano?" řekl jsem.

"Věřím ti," podíval se na mě rozhodně.

"Dobře," políbil jsem ho ještě krátce a potom co jsem ho zbavil boxerem pomalu jsem svou ruku přesunul k jeho přirození.

"Ah," zavzdychal.

"Mám přestat?" podíval jsem se na něj.

On zakroutil hlavou a tak jsem pokračoval, až dokud vyvrcholil. Když Zayn nabral dech, opět jsem spojil naše rty a svléknul jsem si svoje boxerky. Rozhodně jsem nechtěl aby mi to Zayn oplatil, ikdyž se snažil vyhoupnout nade mě, ale já mu řekl že to nemusí. Že někdy jindy. Že chci aby tuhle noc byl hlavní on, ikdyž je to možná trochu klišé, ale chtěl jsem to tak.

"Lásko, určitě to chceš," pohladil jsem ho po vlasech, když jsem se do něj chystal vniknout, po tom co jsem ho trochu připravil, abych zmírnil oblest.

"Ano," pousmál se.

Já ho ještě jednou políbil a opatrně jsem do něj vniknul.

On s bolestným sténem zaryl svoje nehty do mých zad a já nechával motýlí polibky na jeho tváři a krku zatímco jsem šel hlouběji. Když už jsem v něm byl celý, jsem ho nechal až mi dal znamení a když lehce pokývl začal jsem přirážet. Lehce a něžně, ale vášnivě zároven. Byl to dokonalý pocit. Splynou s ním v jedno tělo. Jeho tiché vzdychy a stény mě povzbuzovali abych pokračoval. Když proti mě poprvé přirazil, přidal jsem na rychlosti a za chvíli jsme už oba jenom sténali až křičeli naše jména, a snažili se popadnout dech. Pak Zayn se slasným výkřikem vyvrcholi a já hned po něm. Unaveně jsem se svalil vedle něj a vzal jsem jeho ruku, zatímco se nám obou ještě pořád zvedala hrud a srdce nám zběsile bilo.

"Jsi v pořádku lásko moje," zeptal jsemse ho po chvíli.
"Ano," usmál se.

"Miluju tě," políbil jsem ho. "Tak moc tě miluju zlatíčko."
"Taky tě miluju," lehnul si na mou hrud a já ho pevně objal.

"Miluju tě," políbil jsem ho do vlasů a chvíli na to jsme v náručí usnuli.

 

Potkat člověka kterého milujete nadevšechno, se kterým chcete zůstat až do konce svých dní, to se stane asi jenom jednou za život. A mě se to stalo. S klukem, který pro mě znamená definici lásky, s klukem kterého jsem možná zachránil, ale pravda je že i on zachránil mě. Před samotou, před roky beznadějného hledání lásky, kterou jsem poznal právě a jenom s ním.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:*

Mimi,16. 7. 2015 22:17

Úžastná povieka úžastný koniec :) teším sa na ďalšie tvoje výtvory :) dúfam že tieto poviedky čo tu máš NEzmažeš :)