Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROCKSTAR (13+)

29. 7. 2013

 untitled-1.jlp.jpg


 

"Děkuju vám!" zamával ještě naposledy mladý rockový objev, Harry Styles svým fanouškům. Jakmile se spustil z jeviště, zápalil si cigaretu. Nasadil si brýle, ikdyž už byla noc a odešel do šatny. Vyhnal všechny co tam byli a sedl si na pohovku. První cigaretu už dokouřil a zrovna když si vyndával další, někdo zaklepal na dveře.

"Co je?" zeptal se Harry a nechal cigaretu v krabičce.

"Můžu?" ozval se neznámý hlas.

"Klidně," řekl lhostejně Harry.

Do místnosti vešla mladá dívka. "Promiňte že obtěžuju. Já jsem Jackie, vaše nová maskérka. Chci vám říct že mi je ctí," usmála se nesměle. Měla na sobě krátké tričko a kraťasy. Vlasy měla v culíku, neměla moc make-upu ale vypadala sakra dobře.

"Jak že se jmenuješ?" řekl se zájmem Harry a pomalu vstal.

"Jackie Andersová," podala mu ruku na pozdrav.

Krátce ji potřásl rukou. "Jo, jo, jo. Mám pro tebe první úkol. Teda jestli s tím nemáš problém," zeptal se Harry a odložil brýle na stolek vedle něho.

"Ne... ale já nejsem vaše asistenka," řekla zmateně Jackie.

"Jo, ale pracuješ pro mě ne?"

Kývla.

"Tak mi ho vykuř," příbližil s k ní.

"C-co?" vyjeveně se na něho podívala.

"Slušné holky se takhle neoblíkají," příbližil se k ní ještě blíž až je od sebe dělilo jen pár centimetrů.

"Tak chceš tu práci nebo ne?" zeptal se

"Ale já....nemůžu," sklopila zrak.

Jemně ji vzal za bradu. "Jsi snad panna nebo co?"

"Nejsem. Ale nejsem ani děvka," řekla chladně a podívala se mu do očí.

"A kdo řekl že jsi?"

Po chvíli mlčení ji políbil. Krátce, ale vášnivě.

"Teď mi ho vykuř," řekl hořce.

"Na to zapomeňte!" snažila se otevřít dveře.

"Řekl jsem vykuř mi ho!" vzal ji prudce za ruku. Když se podívala do jeho studených očí, zmocnil se jí strach.

Pomalu rozepla Harrymu pásek a stáhla mu kalhoty. Stal tam před ní v boxerkách, a toužebně na ni hleděl. Dlouho váhala než mu začala sundávat i boxerky. Zdráhavě přejela po jeho chloupě. Zasténal. Vzala si ho do ruky a pomalu s ním pohybovala. Po chvíli ale zrychlila. Vzdychal jako život. Pak přidala i pusu a to už Harry vrčel a sténal, pevně ji držel za vlasy. Brzo její pusu naplnila bílá tekutina. Když skončila, pomalu vstala. Cítila se trapně, ani se na něj nedívala, přála si jen aby už vypadla. Čekala až si Harry obleče kalhoty, ale místo toho jí vzal obličej do jeho rukou a začal jí líbat. Zabořil jí jazyk do pusy tak hluboko, až cítila jak se dusí, a vyprostila se z jeho sevření. Chytala za kliku od dveří ale zadržel ji.

"Kam to jdeš?" řekl a oči měl plné chtíče.

"Už jsem splnila úkol který jsi mi dal," snažila se zbavit se jeho ruky.

"Kdo ti dovolil mi tykat? Pro tebe jsem pan Styles," řekl naštvaně a opět si ji přítahl k sobě. Hodil ji na sedačku a sundal jí tričko.

"Co to děláš? Nech mě na pokoji!" křičela, ale on ji neposlouchal.

"Bude se ti to líbit. Víš kolik holek by umřelo aby byli na tvém místě?" zasmál se a přisál se na její krk. Ona se dál snažila vyprostit z jeho sevření. Hned si sundal košili, kterou hodil do rohu místnosti. Pak jí rychle sundal kratasy a rozpustil jí vlasy.

"Nech toho." snažila se ho zastavit, ale on jakoby ji neslyšel.

"Drž hubu!" zařval a zatahal jí za vlasy. Jackie jen slabě zakňucela. Hladil ji po stehnech a líbal ji od krku až k lemu jejích kalhotek. Přejel po nich svými prsty a pak je z ní hrubě serval. Jackie se opět snažila vyprostit, ale Harry ji hrubě chytil za ruce, a držel jí je tak pevně, až jí z očí vytryskly slzy. Na nic nečekal a začal okamžitě silně přirážet. Snažila se přemoct bolest, kterou cítila a která proudila celým jejím tělem. Chtěla křičet, ale věděla že ji zřejmě nikdo neuslyší, a nikdo jí nepomůže. Skousla si co nejsilněji ret aby nekřičela, až ucítila, jak jí z něj teče pramínek krve. Slzy jí začaly nekontrolovatelně stékat po tváři, jak poslouchala jeho vzdechy. Silně vzlykala ale hned si dala ruku přes pusu. On stále nespomaloval, právě naopak. Pak ale najednou přestal. Myslela si že konečně skončil ale to se spletla. Byl zpocený, ale jeho pohled byl naprosto chladný, plný zloby a chtíče. Vrazil jí facku. Ona uhnula stranou a chytila se za tvář. Začala ještě víc plakat.

On ji prudce vzal za bradu a zasyčel "Co si o sobě myslíš ty malá děvko?" a pustil ji.

Pak opět začal přirážet. Snažila se zadržet slzy, které jí ale stále stékaly po tváři.

"Křič moje jméno, děvko!" ječel zatímco tvrdě přirážel.

Tiše řekla třesoucím hlasem "Harry."

"Hlasitěji kurva!" křikl.

"Harry!" zaječela. Pokračovala až dokud se neudělal a pomalu z ní neslezl.

Vstal a začal hledat své šaty. "Vstaň, dělej"

Jackie pomalu vstala se zahanbeným výrazem, a natáhla se pro své věci, které si krátce na to oblékla. Šla ke dveřím a otočila se na Harryho, který seděl na sedačce v boxerkách a rozeplé košili, zatímco kouřil cigaretu.

"Tak už vypadni. Uvidíme se zítra," řekl klidně, bez toho aby se na ni podíval.

Jackie se do očí opět pomalu draly slzy. Otevřela dveře,a vyšla ven. Za dveřmi propukla v histerický pláč. Jak to mohla udělat. Takhle se ponížit.


 

O tři měsíce později Jackie dala výpověď. Od toho večera už s ní Harry nic neměl, prakticky ji ignoroval. Nicméně, zjistila že je těhotná, a věděla přesně kdo je otec. Když to Harrymu řekla, vysmál se jí do ksichtu. Ještě ten den odešla a přemýšlela co má dělat. Chvíli ji napadl i potrat, ale nakonec se rozhodla že to dítě za nic nemůže a nechá si ho. Sice nebude mít otce, který by se o něj staral, ale bude mít matku, která ho bude milovat, ikdyž jeho početí byl ten nejhorší zážitek v jejím životě...


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hrubé

Niallerka,2. 5. 2014 18:57

Je to moc hrubé, příště když budeš dělat(13+),nedávej tam ty sprosté slova.Jinak děkuji, až na ty hrubá slova se mi to četlo dobře. Přeji hezký den. Ahoj