Jdi na obsah Jdi na menu
 


Twins (PART 12)

 untitled-1.jpghh.jpg

LOUIHO POHLED


 

Po tom co jsem to video viděl, jsem byl naprosto zoufalý, naštvaný, zhnusený. Byl to přece můj bratr. Nemohl jsem uvěřit že by mohl udělat něco takového. Dostali jsme se dovnitř a podívali jsme se do té skříně, kde to všechno měl. Těch kazet bylo přes 20. A na všech bylo to samé. Vždycky tam znásilňoval nějakou holku. Bylo mi z toho všeho vážně na zvracení. I přes to, že mě Diana přesvědčovala abych ještě nešel na policii, jsem se rozhodl jít tam. Nemohl jsem to už odkládat. Šel jsem tam spolu se Zaynem, a v domě jsem nechal Liama a Dianu, s tím že jsem jim řekl ať si dávají pozor, kdyby se vrátil William. Celou cestu na stanici jsem měl nepříjemný pocit že jsem je tam nechal, ale doufal jsem že William přijde až nad ránem, tak jako má ve zvyku.


 

"Takže. Říkáte že na těchto videích je váš bratr spolu s neznámými dívkami a provozuje s nimi sexuální styk?" zeptal se policajt.

"Nedobrovolný styk. On je tam... znásilňuje," řekl jsem.

"A... jak jste je získal?" zeptal se.

"Byli v jeho skříni. Bylo jich tam přes dvacet, kromě toho i kamery a další věci," řekl jsem.

"Dobře. První co uděláme bude že pojedeme do vašeho domu a zatkneme vašeho bratra, musíme prověřit všechny skutečnosti co jste nám řekl."

"Dobře," kývl jsem. "Ale není teď doma. Nevíme kde je. Ale měl by se vrátit během pár hodin," řekl jsem.

"Dobře, hned vydám rozkazy," kývnul.

"Díky," řekl jsem.

"Bude to v dobrý," dal mi Zayn ruku na rameno.

"Jo, snad jo," řekl jsem. "Ale nejhorší bude až jim řeknu že to on zřejmě zabil našeho otce."


 

DIANIN POHLED


 

Venku začalo pršet, a já byla k smrti vyděšená. Vyděšená z toho všeho, co se dělo. Zapnula jsem televizi, abych se trochu rozpýlila. Začali večerní zprávy. Úplně jsem ztuhla když tam říkali že se přethnul most. Ten most, přes který se Louis a Zayn museli dostat na stanici. Sice tam v tu dobu už museli být, ale kdoví co se stalo. Navíc to znamenalo, že se sem nikdo jenom tak nedostane, včetně policie. Záchvatila mě panika. Liam řekl ať se uklidním a šel zavolat Zaynovi. Měl ale slabý signál, asi kvůli té čím dál silnější bouři a tak vyšel ven. Když už se delší dobu nevracel, začala jsem se o něj bát, a vyšla jsem ven. Ale nikoho jsem neviděla. Volala jsem jeho jméno, ale nic se neozývalo. Šla jsem trochu dál, ale stále nic. Pak jsem se otočila a uviděla jsem Williama. Vypadal děsivě, celý promočený, se strašidelným úšklebkem. Pak si pamatuju, že mě něčím udeřil.


 

LIAMŮV POHLED


 

(O DVĚ HODINY POZDĚJI)


 

"Liame! Liame!" slyšel jsem nějaký hlas.

"Probuď se!" třásl se mnou někdo.

Otevřel jsem oči a uviděl jsem rozmazanou postavu. Až po chvíli jsem rozpoznal Louiho.

"Co se stalo?" zeptal se s obavami.

"Já nevím," řekl jsem tiše.

"Zavolejte někdo záchrnaku," uslyšel jsem Zaynův hlas.

"Jsem v pořádku," chytil jsem se za hlavu. "Běžte rychle dovnitř, Diana je tam sama," řekl jsem pořád slabě.

Louis rychle vstal a zavolal sebou i nějaké policajty, kteří běželi spolu s ním dovnitř.

"Bože, co se to stalo?" řekl Zayn plačivě.

"Nevím" zasténal jsem. "Jestli se něco stalo Di..."

"Neboj se, určitě bude v pořádku," snažil se mě Zayn uklidnit a hned nato mě začali ošetřovat. Já ale myslel jenom na to že jestli ten hajzl něco udělal Dianě, nikdy si to neopustím.


 

LOUIHO POHLED


 

Zděšeně jsem volal po celém domě Dianino jméno, ale neozývala se. Nebyla ani dole, ani ve svém pokoji. Pak když jsem otevřel dveře máminy ložnice... uviděl jsem ji tam, na posteli, nahou, zahalenou jenom tenkou přikrývkou. Rychle jsem se k ní rozběhl.


"Diano. Lásko, probuď se," řekl jsem zoufale.

"Okamžitě pošlete záchranku, slyšíte?" zaslechl jsem nějakého policajta.

Já se snažil Di probudit, ale ona pořád nereagovala. Až po minutě začala hýbat hlavou. Ale byla hrozně zmatená, a sotva dokázala mluvit. Vypadalo to jakoby byla omámená. Rychle jsem jí dal alespoň nějaké oblečení a pak jsem ji předal policajtům.

"Opatrně," pohladil jsem ji zatímco ji odnášeli z pokoje, všimnul jsem si kazety. Byl na ní vzkaz.


 

"Malý dáreček -W"


 

Se slzami v očích jsem hodil kazetu do rohu místnosti a spěchal jsem za Dianou, abych byl při ní. Když jsme sešli ven, záchranka už byla na místě. Ošetřovali Liama, který seděl v sanitce, se Zaynem po jeho boku a záchranáři přivezli nosítka, na které položili Dianu. Zase upadla do bezvědomí. Vlezl jsem si do sanitky a držel jsem ji za ruku, zatímco mi po tváři tekly slzy.

"Co se jí stalo?" zeptal se vyděšeně Liam.

Já nemohl ani mluvit.

"Loui, mluv se mnou," řekl naléhavě.

"Nemůžu," začal jsem brečet. "Nemůžu to ani vyslovit. Až ho dostanu pod krk, nevím co udělám. Vážně nevím."
Zayn mě rychle objal a já dál brečel.


 

ZAYNŮV POHLED


 

Když jsme přijeli do nemocnice, doktoři si vzali Dianu do svých rukou a řekli že bude v pořádku. Ale že utrpěla menší ránu do hlavy a taky to vypadá že jí byli podané nějaké prášky, nebo drogy. Liam na tom byl líp, ale i tak ho museli pořádně vyšetřit, protože jeho rána na hlavě byla vážnější. Hrozně jsem se o oba bál. Seděl jsem s Louim v čekárně. Ten celou dobu mlčel, jenom mu po tváři stékaly slzy. Já mezitím volal rodičům Diany a Liama, ale kvůli tomu podělanému mostu se nemohli dostat do nemocnice. Byl zázrak že jsme se tam vůbec dostali my.


 

"Kde myslíš že je?" zeptal jsem se ho tiše.

"Nevím," zašeptal. "Nechci ho ani vidět. Protože až ho uvidím, nevím čeho budu schopný."

"Já vím," hlesl jsem. "Ale teď je nejdůležitější aby byli Liam a Diana v pořádku."

"Jo," kývnul slabě. "Ale musí chytit Williama. Musí ho chytit, protože za všechno co udělal, musí zaplatit. Proč? Proč jí to udělal? Proč ji musel... znásilnit," začal zase brečet.

"Počkej, cože?" zastavil jsem se. "Chceš tím říct že..."

"Jo," začal zase kývat. "Ten hajzl znásilnil Dianu a zase si to natočil. Jediné... co mi je útěchou je že si to snad nebude pamatovat."

"To je příšerné," vydechl jsem.

"Jdu si promluvit s poručíkem. Ty zatím zkus zjistit jak jsou na tom," řekl.

"Jistě," položil jsem mu ruku na rameno a šel jsem za sestrou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

..

Katy,18. 8. 2014 23:56

No to .. to jako fakt? :-OOO to je fakt dobytek! Chytit a vykastrovat ! :-/ :-/ :-/

Btw. Sem z toho byla tak rozhozena,ze sem ti v predchozim dile zapomnela napsat,ze se uz moc tesim na nove povidky :-* ale do zari je daleko :-((( co bude s moji davkou? :-( umru z toho cekani,pac to bude dlouhy :-(((